Het schiet op
Door: Anne-Marie en Hans
Blijf op de hoogte en volg Hans en Anne-Marie
22 Juli 2010 | Nederland, Amsterdam
De adrenaline begint aardig door ons lijf te stromen, druk met van alles, toch nog even de fietstassen inkijken, zou dit ècht wel mee moeten?
Die regenbroek die we nog niet hebben wel of niet aanschaffen,of gewoon natte benen als het regent?
Zo.n regenbroek is ook niet alles, weten we uit ervaring.
Nog even een stuk van de route bekijken op internet enz, enz gevolg ,laat in bed, de slaap niet kunnen vatten en in gedachten al op m'n fietsie zit en al menige beklimming achter de rug heb.
Kortom we hebben er zin in.
22 Juli 2010 - 12:40
Ton_ineke@live.nl:
hai luitjes gewelig wat jullie gaan doen ik wens jullie heel veel plezier maar doe wel voorzichtigen kom heelhuids weer terug dikke zoen ik hou van jullie ineke -
22 Juli 2010 - 12:51
Cocky:
eenmaal op de fiets verdwijnen al je muizenissen uit je hoofd en denk je: waar heb ik me nou zo druk om gemaakt dus: lekker slapen en over 3 nachtjes uitgerust en wel: op pad! -
22 Juli 2010 - 16:26
Kees En Ewa:
ik vind het te gek voor woorden maar ik dat jullie condite beter is dan de mijne
ik haal almere stad nog eens
Veel fiets plezier enne wel doortrappen en er is toch niet stiekem een motortje ingebouwd?
Kees Ewa -
22 Juli 2010 - 17:39
Ernst En Rina:
we nemen nu al diep ons petje af.veel succes en vooral heel veel plezier. -
22 Juli 2010 - 22:17
Frank:
Lieve Hans en Annemarie,
Nogmaals wil ik jullie heel veel sucees wensen en misschien ook wel een beetje sterkte.
Ik was even nieuwsgierig wat jullie startpunt is om te vertrekken.
Lieve groetjes van Frank -
23 Juli 2010 - 09:28
Ben Verduijn:
vergeet jullie fiets-valhelmen niet, voor in het berggebied.
Groetjes Aly en Ben
23 Juli 2010 - 11:10
Pim En Dick:
Hoi,
Een hele onderneming en een ware "Tour de France", mar jullie kennende zal het allemaal wel lukken. Een heel mooie tocht gewenst, maar neem tijdig jullie rust en rustdag. Succes!
Liefs Pim en Dick. -
23 Juli 2010 - 11:58
De Swieberts:
Het echte aftellen is begonnen ,komen jullie nog hier in de buurt langs ,zodat we kunnen supporteren
Laat die regenbroek maar uit ...jullie benen mogen nog gezien worden
Zo vies plakkerig word dat ook -
26 Juli 2010 - 13:22
Martin:
hoi annemarie en hans, wij wensen jullie 2 een hele mooie reis toe en geniet ervan he !! we zullen de eerste foto's binnenkort op hyves zetten zodat je die kunt jatten ( haha ) rij voorzichtig dikke kus en knuffels van ons 5 -
27 Juli 2010 - 08:12
Marley:
Lieve opa en oma,
ik wens jullie heeeel veel succes! Maar natuurlijk ook heel veel plezier! Ik ben blij dat ik jullie nog even heb kunnen zien! tot snel en doe voorzichtig!
Dikke kus, jullie kleindochter -
27 Juli 2010 - 11:33
Steinie:
Hey fietsfanaten, hoe bevalt het tot nu toe?
Jullie kunnen nog terug he.....
Heel veel succes, dat jullie goed weer onderweg hebben en veel onvergetelijke dingen zien onderweg.
Liefs Steef en Steinie